Overige diensten

Communicatie

Op zoek naar een betaalbaar en daadkrachtig, overheadloos en resultaatgericht communicatiebureau? Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Dankzij de slimme samenwerking met onder andere websitebouwer, ontwerper, vormgever en drukker kan AG Events & Communication u full service bieden. Denk aan het schrijven en redigeren van informatieve teksten voor folders, website, persberichten, drukwerkbegeleiding, ontwikkelen nieuwe huisstijl, verzorgen digitale nieuwsbrief en vervaardigen van promotiematerialen.

Relatiemarketing

Hoe bind en boei ik mijn relaties? Producten en diensten lijken steeds meer op elkaar. Hoe onderscheid ik mij en hoe bouw ik een duurzame relatie op met mijn klant?

Relatiemarketing is een zorgvuldige manier van denken en werken om een bedrijf of organisatie verder te ontwikkelen, in de schijnwerpers te zetten en te onderscheiden van concurrenten. Dit betekent KIEZEN voor relaties, BOUWEN aan en met relaties en relaties GERICHTE AANDACHT geven. En dat levert weer tevreden klanten en betrokken medewerkers op. En die zijn op hun beurt de beste verkopers van het bedrijf. Dus door je meerwaarde te laten zien en je doelgroep persoonlijk te ontmoeten ervaar je de kracht van relatiemarketing.

Een duurzame relatie met uw klant is uiteindelijk een doorslaggevende factor voor het succes van uw bedrijf of organisatie.

AG Events & Communication kan u ondersteunen om uw relatie met (nieuwe) klanten te versterken door het organiseren van: congressen, beurzen, personeelsbijeenkomsten, inspirerende vergadervormen, events voor nieuwe klanten, bedrijfsjubileum, opening nieuw bedrijfspand of een Open Dag.

Incentive- en studiereizen

Reizen met je collega’s, het managementteam of met belangrijke relaties. Dit om successen te vieren, salesresultaten te vergroten, inspiratie op te doen of om de relatie te versterken. Bijzondere onvergetelijke ervaringen, waarbij wij het gehele traject kunnen verzorgen.