Symposium Lokale Kracht

In opdracht van Stichting WonenPlus Noord-Holland organiseerde AG Events & Communication het symposium Lokale Kracht. Een symposium waarbij Lokale Kracht werd neergezet als kans en mogelijkheid om mensen te helpen hun eigen regie en zelfstandigheid te behouden.

Met: inspiratiemarkt, plenaire lezingen o.a. Teun de Nooijer, krachtsessies, een politiek forum o.l.v. Femke Halsema en een wedstrijd ‘best practices’.

AG Events & Communication was verantwoordelijk voor de algehele organisatie en communicatie rondom dit evenement. Voor dit symposium is ook een nieuw communicatiemiddel (Instant Magazine) ingezet:

InstantMagazineLokaleKracht_kla

Datum: vrijdag 23 mei 2014

Locatie: Theater De Vest, Alkmaar

Doelgroep: Gemeenten (B&W, raadsleden), politieke partijen, zorg- en welzijnsorganisaties, vrijwilligers(organisaties), WonenPlus.

Reactie opdrachtgever:

Hans van Amstel
Directeur WonenPlus Noord-Holland

We hebben Astrid leren kennen tijdens een aantal door haar georganiseerde events van collega-instellingen. Deze events vielen op door de professionaliteit en goede organisatie. Vandaar dat wij Astrid hebben benaderd voor de organisatie van ons symposium met plenaire lezingen, krachtsessies, posterpresentaties en inspiratiemarkt. Astrid is een talent op het gebied van organiseren en communiceren. Ze werkt efficiënt, slagvaardig en met veel enthousiasme en weet dit ook over te brengen op anderen. Dankzij de deskundigheid van Astrid kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Ik beveel haar van harte aan!